28-05-2010

Vandaag is David Guetta uit huis vertrokken om bij zijn nieuwe familie in Bergheim ( Duitsland ) te gaan wonen, David gaat in zijn dagelijkse leven Baloo heten.

Baloo lieve kleine kerel we wensen jou het allerbeste
Een hele dikke knuffel van ons !!!!

 

24-05-2010

Langzaam loopt ons huis leeg, en wordt het wel erg stil hier..........

Vandaag is Robbie Williams uit huis vertrokken om bij zijn nieuwe familie op te gaan treden in Puttershoek, Robbie zal in het dagelijkse leven Dean gaan heten.

Dean lief klein mannetje we wensen jouw ook het allerbeste
Een dikke knuffel van ons allemaal !!!!!!

 

22-05-2010

 

Vandaag is het dan zover, Bon Jovi en Nelly Furtado gaan samen on tour in Havdrup ( Denemarken ). Boni Jovi die in het dagelijkse leven Joey gaat heten en Nelly Furtado die Nelly gaat heten zijn ook de wijde wereld ingetrokken.

Gisteravond zijn Michael en Vibeke vanuit Denemarken gekomen om ze op te halen, na een gezellige avond en nacht hier te hebben doorgebracht waren ze vanmorgen klaar om met z'n allen weer naar Denemarken af te reizen.

Joey lieve kerel en Nelly lieve meid wij wensen jullie het allerbest
een hele dikke knuffel van ons !!!!

 

Net nog even contact met Vibeke en de lange reis is super goed verlopen. De pups hebben zich keurig gedragen.

 

 

13-05-2010

 

Vandaag was het weer tijd om afscheid te nemen van een tweetal pups......gelukkig gaan ze niet allemaal in één keer ons huis uit, zodat Bo en ook wij natuurlijk er een beetje aan kunnen wennen dat straks het huis weer erg leeg en stil zal zijn..........


Vanmorgen is Anna Grace door haar nieuwe familie opgehaald, Anna Grace gaat Fien heten in haar dagelijkse leven en is verhuisd naar Rotterdam, om daar het nodige op stelten te gaan zetten :)

Fien, lief klein meisje we wensen het allerbeste voor jou !!!!!.
Een dikke knuffel van ons allemaal.

 

Vanmiddag is Kate Ryan opgehaald, Xenna zoals Kate Ryan in haar dagelijkse leven gaat heten is op ook opgehaald door haar nieuwe familie en zal de boel op gaan vrolijken in Groningen :)

Xenna, lieve kleine meid we wensen jou het allerbeste !!!!!
Een hele dikke knuffel van ons allemaal.

 

09-05-2010

 

Vandaag was het dan zover en gaat onze eerste pup het huis verlaten namelijk: HAVE YOU MET MISS MONTREAL, in haar dagelijkse leven gaan ze haar Amy noemen.
Het valt natuurlijk verschrikkelijk zwaar om je kleine meisje over te moeten leveren aan de grote wijde wereld, en vooral ook om dat het onze eerste keer is om een pup af te gaan staan, we zagen er dan ook best wel een beetje tegen op, ondanks het feit dat we weten dat ze een super goed leven gaat krijgen...... Amy is verhuisd naar Duitsland naar het plaatsje Olfen.

Amy lieve kleine meid we wensen jou het allerbeste !!!!!!
Een hele dikke knuffel van ons allemaal.

 

 

07-05-2010

 

Vandaag met de pups naar Dierenkliniek Hellendoorn afgereisd voor de oogtest.
Met z'n allen in de auto een kleine wereldreis maken, dit was natuurlijk best wel ontzettend eng voor onze kleintjes, maar ze hebben het super goed gedaan ondanks dat er onderweg wel even flink is overgegeven :)
Het valt ook niet mee als je de wereld gaat verkennen en overal aan moet wennen.

Maar gelukkig was alles goed met de oogjes van de pups en konden we met z'n allen weer gezellig huiswaarts keren waar we de pups zich nog weer lekker konden uitleven...........
Klaar om de wijde wereld in te trekken en hun nieuwe baasjes te gaan leren kennen.

 

 

01-05-2010

 

Tot mijn schrik zie ik dat het alweer 2 weken geleden is dat ik hier weer mijn verhaal heb gedaan, jeetje wat vliegt de tijd voorbij, 6 1/2 week zijn de pups alweer.
En wat vragen ze veel aandacht, maar we doen het met alle liefde, ze zijn ook zo gigantisch schattig.............

Afgelopen dinsdag hebben ze hun eerste inenting gehad, voor het eerst in de auto mee naar de dierenarts, een lawaai van jewelste in de auto, want ja dat is natuurlijk best eng zo'n eerste ritje in de auto, en dan ook nog een prikje krijgen en onderzocht worden......... maar ze zijn heel flink geweest.
De pups zijn ook nog door de dierenarts onderzocht, en gelukkig was alles goed met ons kroost.

Woensdagmiddag was het tijd voor de chipper, ook hier hebben ze zich als grote puppen gedragen, en geen van de pups heeft er ook maar iets van zich laten horen, wat een scheetjes zijn het toch.......
Nu hebben ze dus ook allemaal een stamboom naam gekregen:

Have You Met Bon Jovi
Have You Met David Guetta
Have You Met Robbie Williams
Have You Met Kate Ryan
Have You Met Lady Gaga
Have You Met Anna Grace
Have You Met Miss Montrela
Have You Met Nelly Furtado

 
     
 
     
 

 

17-04-2010

 

De tijd vliegt voorbij................

4 1/2 week zijn de pups inmiddels alweer, en het worden al echte hondjes.
De werpkist is inmiddels uitgebreid met puppypanelen, zodat de dames en heren iets meer ruimte hebben om met elkaar te spelen.

Gelukkig hebben we mooi weer waardoor ze een paar keer per dag lekker naar buiten kunnen om te spelen, en de wijde wereld een beetje te gaan verkennen.
Naar buiten gaan is inmiddels ook al niet eng meer, en behoort nu tot de dagelijkse dingen, waardoor ze zich lekker kunnen uitleven, om vervolgens weer heerlijk in slaap te vallen..........

 
 


Eten en drinken doen ze ook nog steeds lekker bij mammie, maar de afgelopen week hebben we dit uitgebreid met rundergehakt gemixed met Carnibest, dit vinden ze heerlijk en in een mum van tijd is de bak dan ook leeg.

Inmiddels zijn we weer aan het werk, ja, ook dit gaat gewoon door, alhoewel we natuurlijk het liefst de hele dag met de pups doorbrengen. Gelukkig hebben we dit goed kunnen regelen op het werk, zodat een van ons twee thuis is, waardoor de pups niet alleen zijn.
De tijd die we thuis zijn brengen we dan ook lekker door met de pups, en uiteraard met het verschonen van "de werpkist".
Wel lekker druk, maar ontzettend leuk !!!

 

07-04-2010

 

Drie weken zijn de pups inmiddels alweer en het wordt met de dag leuker................
Ze lopen vrolijk door de werpkist heen te boemelen, en ze gaan heerlijk met elkaar aan het spelen tussen het eten en slapen door.
Samen zorgen ze er dan ook voor dat het hier in huis een een gezellige herrie is........

Afgelopen weekend zelf maar eens een poging gedaan om de nagels te knippen van de pups, nadat ik vorige week een demonstratie van Angelique heb gehad.
Frank en Angelique zijn toen even gezellig wezen puppiesnuiven, wat voor ons gelijk weer een leerzame dag is geweest.

Inmiddels krijgen de pups ook puppiemelk, dit om Bo ook een beetje te ontlasten, want moeders staat constant voor haar kleintje klaar.
Als ze puppiemelk krijgen is het een gezellige kliederboel, maar een genot om naar te kijken.
We genieten er elke keer weer van...............

 

 

Vandaag zijn de pups voor het eerst naar buiten geweest, de grote wijde wereld verkennen, in de achtertuin........heerlijk van het mooie weer genieten...............................

 

 


31-03-2010

 

De pups zijn inmiddels al weer twee weken en het gaat super goed met moeder en kids.
Ze groeien gigantisch en het gewicht is dan ook bijna verdriedubbeld, gemiddeld zitten ze nu tussen de 1300 en 1450 gram
we mogen dan ook absoluut niet klagen.

De oogjes zijn inmiddels opengegaan, en ze proberen met vallen en opstaan hun eerste stapjes in de werpkist te doen.
Ja, op eigen beentjes staan valt nog niet echt mee, dit gaat natuurlijk met de dag beter, maar wat een schitterend gezicht, dat geboemel op
die kleine beentjes. De geluiden die ze maken beginnen nu ook echt op "blaffen " te lijken, wat soms wel de nodige herrie kan geven.

 

 

 

23-03-2010

 

1 week zijn ze alweer, de pups van Bo, wat gaat de tijd toch verschrikkelijk snel.......
Inmiddels zijn ze in gewicht verdubbeld, en zitten ze allemaal tussen de 800 en 950 gram.
Bo doet het ook super, ondanks dat ze wel moet herstellen van de operatie van de vorige week, heeft ze het allemaal goed opgepakt.
Ze is dan ook super lief voor haar kids, en een genot om naar te kijken hoe ze haar kindjes verzorgt.
We kunnen wel de hele dag om werpkisten zitten, en genieten van al dat moois....

 

Afgelopen week de pups stuk voor stuk op de foto gezet, maar dit viel niet mee.........
Maar ondanks dat, valt het resultaat niet tegen en staan ze er toch leuk......

Nog even de jongens en de meiden apart.

De meiden
De jongens

 

 

17-03-2010

 

Gisteren 16 maart zijn Bo haar puppies geboren, 3 reutjes en 5 teefjes. Bo heeft het geweldig gedaan, wij zijn super trots op haar !!!
Alle pups hebben een geboortegewicht van rond de 480 gram.

Maandagmorgen begon bij Bo de daling in temperatuur, na onze kraamhulp Angelique te hebben ingelicht, bleven wij wachten op het verloop van de temperatuur van Bo.
Tegen de avond kwam Angelique, om ons te gaan begeleiden bij de bevalling. Na een lange avond en nacht, kwam het niet verder dan lichte weeën.
Toen dinsdag rond de middag toch de twijfel begon toe te slaan hebben we de dierenarts geraadpleegd, de dierenarts zag via de echo dat er een pup dwars lag voor het geboortekanaal , dit hield de bevalling tegen.
Conclusie: er moest direct worden ingegrepen, een keizersnede.
Gelukkig was op de echo te zien dat het met de puppies allemaal goed was. Dus geen tijd meer om na te denke, maar te doen..........
Bo deed het prima tijdens de operatie, en de pups werden er aan de lopende band eruit gehaald, zodat wij de pups konden opvangen en droogwrijven.
Nadat de pups waren nagekeken konden we het 8 tal mee naar huis nemen.
Thuis aangekomen was het voor Bo na het bijkomen van de operatie wel even schrikken, zomaar van het ene op het andere moment moeder te zijn.
Maar dit gaat helemaal goed komen, want vandaag gedraagt ze zich al als een echte moeder.
Toen alles gewogen was en de" rust" in huize Krabbenbos weer begon te komen, is Angelique weer huiswaarts gekeerd naar haar mannetje en de boppers, deze zaten met smart op haar te wachten.
Maar voor ons brak het moment aan alleen de boel te runnen, valt niet mee, vooral niet bij een 1ste nestje.
Maar we zijn de nacht goed doorgekomen, om de 2 uur puppies en Bo even op gang helpen met het voeden.

Vandaag gaat het allemaal heel goed, Bo is een echte moeder voor haar kindjes, en wij wennen ook al mooi aan het kleine grut.

Het is een hele bijzondere ervaring, heel speciaal !!!!

Angelique en Frank: heel erg bedankt voor jullie goeie zorgen en hulp !!!! Jullie zijn toppertjes !!!!

 

 

05-03-2010

Even een kort eerst berichtje vanuit huize Krabbenbos:

Half maart krijgt Bo krijgt haar eerste nestje puppies, erg spannend allemaal voor ons, aangezien dit ook ons eerste nestje is.
Wij zijn dan ook heel blij dat Frank en Angelique "Image Unique" ons hiermee gaan helpen .
Er komt toch wel heel veel bij kijken, en vooral een eerste keer.............

De werpkist staat inmiddels in de kamer zodat Bo er alvast een beetje aan kan wennen.
Alle spullen zijn aangeschaft, het aftellen is voor ons begonnen.......

Binnenkort valt er heel wat te vertellen, dus hou de site in de gaten !!

 

 

02-03-2010

De website is online.........


 


 


 
 
 

Deze pagina is Website counter maal bekeken